15 Temmuz 2026'da, terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe gürüşümde, Ankara'da şehit olan polis memuru Köksal Kuşaltı'nın ailesini ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Şehit polis memuruna Allah^tan rahmet dileyen Yerlikaya, Kuşaltı'nın ailesiyle birlikte dualar etti, 15 Temmuz'da gazi olanlara sağlık diledi.
Bakan Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehadete eren kahramanınız Köksal Kaşaltı’nın ana ocağını ziyaret ettik; annesi Satı ablamız, kardeşi Fehmican Kaşaltı ve ailesiyle birlikte şehidimiz için dualar ettik. Şehidimizin makamı âli olsun. O en uzun gecede, karanlıklar aydınlığa çıksın diye, milli irademize sahip çıkan, ülkemizin bağımsızlığı için canını hiçe sayan 253 şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Şehitlerimizin aziz hatıraları asla unutulmayacak." ifadelerine yer verdi.
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehadete eren kahramanınız Köksal Kaşaltı’nın ana ocağını ziyaret ettik; annesi Satı ablamız, kardeşi Fehmican Kaşaltı ve ailesiyle birlikte şehidimiz için dualar ettik.
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) July 21, 2025
Şehidimizin makamı âli olsun.
O en uzun gecede,… pic.twitter.com/ngz1kLuksE