Dev derbiye taraftar yasağı geldi!
Dev derbiye taraftar yasağı geldi!
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig'in 21'nci haftasında Fenerbahçe, Ankara temsilcisi Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni Chobani Stadı'nda ağırladı.

İlk yarıya etkili başlayan sarı-lacivertlilerde, gol perdesini 16. dakikada penaltıdan attığı golle Talisca açtı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ardından 27 ve 33. dakikada büyücü Kerem Aktürkoğlu'nun bulduğu gollerle Fenerbahçe, skoru 3-0 yaptı ve soyunma odasına önde girdi.

Koita'nın golü yetmedi

İkinci devrede, kırmızı-siyahlılar adına ilk ve tek golü 55'de Koita kaydederek farkı ikiye indirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Tedesco'nun öğrencileri sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Fenerbahçe, çıktığı 21 maçta 14 galibiyet ve 7 beraberlikle 49 puanla lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Başkent temsilcisi ise 21 maçta 6 galibiyet, 4 yenilgi ve 11 beraberlik alarak 22 puanla 11. basamakta bulunuyor.

Muhabir: Haber Merkezi