Dünya futbolunun zirvesi için hazırlıklarını sürdüren FIFA, herkesi şaşırtacak bir karara imza atmanın peşinde.

30 DAKİKA ARA

FIFA, finalde Super Bowl tarzı bir müzik organizasyonu düzenlemeyi amaçlıyor. 11 dakika sürmesi beklenen organizasyon için yayıncı kuruluşların hazırlığı ile 30 dakika ara verilmesi gündemde.

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu tarafından alınan karar ile devre arasının 15 dakikadan fazla olmaması gerekiyor.

FIFA ise geçtiğimiz yıl düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda 25 dakikayı bulan aralar verdi.

Finalde planlanan konserin uygulanması durumunda bir kez daha kural ihlali gerçekleşeceği belirtildi.

YILDIZLAR GEÇİDİ

FIFA'nın düzenleyeceği devre arası şovunda Madonna, Justin Bieber, Shakira, BTS, Burna Boy, Gustavo Dudamel ve Coldplay gibi ünlü isimlerin sahneye çıkması bekleniyor.

Final öncesi gerçekleşecek gösteride ise Robbie Williams, Nicole Scherzinger ve Tom Cruise gibi isimler yer alacak.

Şehit polis memuru oğlunun mezarı başında dua etti
Şehit polis memuru oğlunun mezarı başında dua etti
İçeriği Görüntüle

3 SAATLİK FİNAL

Karşılaşma boyunca verilecek su molaları, uzatma dakikaları, uzun devre arası ile birlikte maçın 2 saatten fazla sürmesi bekleniyor. Ayrıca maçın uzatmalara ve penaltılara kalması durumunda karşılaşmanın 3 saatten fazla sürmesi ön görülüyor.

Muhabir: Barış Berkant Oğuz