Geçtiğimiz sezon 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Kocaelispor, Dinamo Zagreb forması giyen Hırvat santrafor Bruno Petković'i 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Kocaelispor'dan yapılan açıklamada;

''Profesyonel futbolcu Bruno Petković ile kulübümüz arasında futbolcunun sağlık kontrolünden başarılı bir şekilde geçmesi şartına bağlanmış ön protokol imzalanmıştır. Futbolcu Kocaelispor Futbol A Takımı ve Genç Takımlar sağlık sponsorumuz Atakent Cihan Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçmek üzere şehrimize gelecek olup, sağlık kontrollerinin başarılı sonuçlanması koşulu ile kulübümüz ve futbolcu arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.'' ifadelerine yer verildi.

NE YAPTI?

30 yaşındaki deneyimli santrafor oyuncusu kariyeri boyunca 419 maçta forma giydi. Bu maçlarda 110 gol ve 74 asistlik katkı sağladı.

Filenin Sultanları'nın finaldeki rakibi İtalya
Filenin Sultanları'nın finaldeki rakibi İtalya
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Barış Berkant Oğuz