Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maç öncesindeki hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-siyahlı ekip, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki son çalışmanın ardından mücadeleyi beklemeye başladı.
Fenerbahçe maçının provası tamamlandı
Teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen son antrenman, koordinasyon ve sprint çalışmalarıyla başladı.
Futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde ise Fenerbahçe karşılaşmasına yönelik taktik çalışmalar ve duran top organizasyonları yapıldı.

Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri de son antrenmanı saha kenarından takip etti. Yönetim, zorlu karşılaşma öncesinde futbolculara moral verdi.
Başkent temsilcisi böylece Fenerbahçe maçı öncesindeki hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşma saatini beklemeye geçti.

Gökhan Akkan'ın ailesinde büyük sevinç
Gençlerbirliği'nde günün bir diğer güzel gelişmesi ise Gökhan Akkan'ın ikinci kez baba olması oldu.
Kırmızı-siyahlı takımın kalecilerinden Gökhan Akkan ile eşi Öznur Akkan'ın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Memorial Ankara Hastanesi'nde Prof. Dr. Aygül Demirol tarafından gerçekleştirilen doğumun ardından çift, kızlarına Aden Duru adını verdi.
Gençlerbirliği camiası, Gökhan Akkan ve ailesini tebrik ederken Aden Duru bebeğe sağlıklı ve mutlu bir yaşam diledi.




