Eczacıbaşı Kupa Voley'de finalde!
Eczacıbaşı Kupa Voley'de finalde!
İçeriği Görüntüle

Son olarak Portekiz Milli Takımı'na seçilen Ricardo Velho'nun sözleşmesinde yer alan peşinatın ödenmediği ortaya çıktı.

Sezon başında Portekiz'in Liga Portugal 2'ye düşen Farense'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Ricardo Velho sözleşmesinde yer alan bir madde nedeniyle kaleye geçmiş ve takımın en değerli futbolcusu olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'na çağrılan Ricardo Velho'nun 100 bin Euro peşinatının Osman Sungur ve Mehmet Kaya yönetimlerinin ödemediği ifade edildi.

Bu gelişme üzerine Arda Çakmak yönetiminin parayı ödemek için harekete geçtiği ve taksitlerle ödemenin yapılmaya başlandığı belirtildi.

Gençlerbirliği performansı

Ricardo Velho Gençlerbirliği'nde bu sezon 17 maçta forma giydi 23 gol yedi. Başarılı kaleci 4 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Muhabir: Barış Berkant Oğuz