Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. Maçı’nda yarın (Perşembe) sahasında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sipay Bodrum FK’yla karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan antrenmana, başkent ekibinin oyuncuları ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çabukluk ve koordinasyona yönelik eğlenceli oyunla devam eden antrenmanda 5’e 2 top kapma çalışmasına geçildi. Kupa maçı hazırlıkları, taktik ağırlıklı çalışma ve duran top organizasyonlarının ardından yapılan soğuma koşusuyla son buldu.

Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. Maçı’nda sahasında Sipay Bodrum FK’yı ağırlayacak olan başkent ekibinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.




