Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Wilfried Singo, Avrupa devlerinin radarına girdi. İtalyan ekibi Inter'in 35 milyon euroluk ilk teklifinin reddedildiği öne sürülürken, sarı-kırmızılı yönetimin bonservis beklentisinin 50 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Wilfried Singo, Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer listesine girdi. Geçtiğimiz yaz Monaco'dan 30 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Fildişi Sahilli futbolcunun özellikle Inter tarafından yakından takip edildiği öne sürüldü.

Brezilya’yı deviren Filenin Sultanları VNL şampiyonu!
Brezilya’yı deviren Filenin Sultanları VNL şampiyonu!
İçeriği Görüntüle

Inter'den 35 milyon euroluk teklif iddiası

Inter, kısa süre önce Galatasaray'a 35 milyon Euro değerinde sözlü bir teklif sundu. Ancak sarı-kırmızılı yönetim bu öneriyi kabul etmedi.

Teknik direktör Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Singo için Galatasaray'ın 50 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ve bu rakamın altındaki tekliflerin değerlendirmeye alınmayacağının oyuncunun temsilcilerine iletildiği aktarıldı.

Inter yeni teklif hazırlığında

Inter'in Wilfried Singo transferinden vazgeçmediği ve kısa süre içinde Galatasaray'ın beklentisine daha yakın yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın istediği seviyeye ulaşılması halinde transfer görüşmelerinin ciddi şekilde hız kazanabileceği belirtiliyor.

Ayrılık halinde ilk aday Roland Sallai

Singo'nun takımdan ayrılması durumunda teknik heyetin sağ bek rotasyonunda ilk tercihi Roland Sallai olacak.

Sarı-kırmızılıların bu bölge için yerli bir takviye de planladığı, Göztepe forması giyen Arda Okan Kurtulan'ın adaylar arasında bulunduğu öne sürüldü.

Hedef Lucumi

Singo'nun olası satışından elde edilecek gelirin önemli bir bölümünün savunmaya aktarılması bekleniyor.

Habere göre Galatasaray'ın önceliği, Bologna'da forma giyen Jhon Lucumí. Davinson Sanchez'in Kolombiya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan deneyimli stoperin kulübüyle sözleşmesinin son yılına girmesi nedeniyle bonservis bedelinin yaklaşık 15 milyon Euro seviyesinde olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'ın, Singo transferinin gerçekleşmesi halinde Lucumí için girişimlerini hızlandıracağı iddia edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ