Avrupa arenasındaki ikinci maçında da galibiyetle tanışamayan Galatasaray'da Barcelona hezimeti bardağı taşırdı. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi dâhil sezonun daha başında 3 mağlubiyete ulaşan sarı-kırmızılı camiada, sahadaki düşüşün arkasındaki ana etkenler gün yüzüne çıkıyor.

TRANSFER PLANLAMASI HATALI

Galatasaray yazın geçirdiği transfer sezonunda 78 milyon Euro gibi ciddi bir yatırım gerçekleştirdi. Fakat harcanan paraya rağmen orta saha ve savunma hattına direkt 11 oyuncusu almadı.

Savunmaya transfer edilen Bitshiabu fiziksel olarak hazır olamazken, Temmuz ayında orta sahaya transfer edilen Ugochukwu'da kadroya kalite arttıramadı ve yedek kulübesinden öteye geçemedi.

Galatasaray'da Ayrılık 1

Okan Buruk, sağ bekte Barış Alper Yılmaz'ı oynatırken savunma merkezinde sol bek Jakops'a şans verdi. Transfer edilen Bitshiabu ve Ugochukwu'nun Ocak ayında takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'ın Avrupa Hedefi Değişti!
Galatasaray'ın Avrupa Hedefi Değişti!
İçeriği Görüntüle

OSIMHEN'E YEDEK YOK

Galatasaray'ın transferin son günlerinde transfer ettiği milli santrafor Deniz Gül ise henüz gol katkısı sağlayamadı. Yönetim devre arasında yeni bir santrafor almak için kolları sıvadı.

Deniz Gül 2

GERİYE DÜŞERSE MAĞLUP

Galatasaray bu sezon Göztepe maçı hariç geriye düştüğü hiçbir mücadeleyi kazanamadı. Trabzonspor'a 4-0 kaybeden Galatasaray, Çorum FK ile ise 2-2 berabere kaldı.

TEK TESELLİ BATRAKOV

Galatasaray'da yaz transfer döneminde transfer edilen ve katkı sağlayan tek isim Rusya'dan alınan Aleksey Batrakov oldu. Kasımpaşa maçında asist yapan genç 10 numara Barcelona karşısında ise gol perdesini açtı.

Galatasaray-54

Muhabir: Barış Berkant Oğuz