UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Fransız ekibi Lille'e konuk olacak Galatasaray için Fransa'da güvenlik en üst seviyeye çıkartılıyor.
GALATASARAY BAŞVURDU
Fransa'da geçtiğimiz günlerde başlayan ve her gün daha fazla şiddetlenen olayların ardından Galatasaray, UEFA'ya başvuruda bulunarak güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep etti.
Öte yandan Paris Büyükelçiliği'de gerekli tedbirlerin alınması için harekete geçti.
GALATASARAY'I ORDU KORUYACAK
Fransız basınında yer alan haberlere göre Galatasaray kafilesini Fransız ordusu koruyacak. Otelin çatısına 6 keskin nişancı yerleştirilmesi beklenirken, Fransa Kara Kuvvetleri'nden 250 kişilik özel eğitimli asker ve 1000 kişilik jandarma birliği kafileyi koruyacak.
MAÇ NE ZAMAN?
Galatasaray'ın Lille'e konuk olacağı karşılaşma 21 Ekim Çarşamba günü (yarın) Decathlon Arena'da oynanacak. Mücadele saat 19.45'te başlayacak ve karşılaşmayı Sloven hakem Rade Obrenovic yönetecek.




