Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselen Fenerbahçe, Avrupa'daki kritik maçları öncesinde Süper Lig fikstüründe değişiklik yapılmasını istiyor. Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın ertelenmesi için TFF'nin kapısını çalacak.

Fenerbahçe'nin rakibi Lyon oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Sturm Graz'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, turu geçerek play-off aşamasına adını yazdırdı.

Sarı-lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalma yolundaki son rakibi ise Fransa temsilcisi Olimpik Lyon oldu.

İki takım arasındaki play-off turu mücadeleleri 18 ve 26 Ağustos'ta oynanacak.

Gençlerbirliği maçı için harekete geçiliyor

Fenerbahçe, Lyon ile oynayacağı kritik karşılaşmaların hemen öncesinde Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, 2026-2027 sezonunun ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupası takviminin yoğun olması nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin, Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçının başka bir tarihe alınması için TFF'ye başvuru yapacağı öğrenildi.

Başvuru bugün yapılacak

Fenerbahçe'nin bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmesi ve Gençlerbirliği karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesini talep etmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler böylece Olimpik Lyon ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına daha iyi hazırlanmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Galibiyeti Sonrası Ülke Puanı Güncellendi!
Fenerbahçe'nin Galibiyeti Sonrası Ülke Puanı Güncellendi!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Yetkiner Mayda