Fenerbahçe’de seçim atmosferi giderek yoğunlaşırken başkan adaylarından Sadettin Saran, Ankara’da kongre üyeleriyle buluştu. “Söz Fenerbahçe” toplantısında konuşan Saran, seçilmeleri halinde kulübün efsanelerini yeniden sarı-lacivertli camiaya kazandıracaklarını duyurdu.
Saran, futbol şube sorumluluğu için Aykut Kocaman’a resmi teklif sunduklarını aktararak, “Kocaman hocamız şu anda değerlendirme sürecinde. Teknik direktörlük arzusu var ama Fenerbahçe’ye duyduğu sevgi nedeniyle düşünmeye devam ediyor” dedi.
Fenerbahçe tarihinin önemli isimlerinden Volkan Demirel’in de yeni yönetimde yer alması için teklif götürdüklerini belirten Saran, projelerinde camiayı bir araya getirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.