Yakıt tankeri yayaya çarptı
Yakıt tankeri yayaya çarptı
İçeriği Görüntüle

Kaza, Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Topaklı ve Kalaba beldesi yakınlarındaki Çalılıgedik mevkisinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden Dindar’ın kullandığı 06 ER 940 plakalı otomobil refüje çıktı.

Olay sonrası bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Milletvekili Dindar, Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Dindar’ın sağlık durumuyla ilgili DEM Parti Van İl Başkanı Veysi Dilekçi, Kayseri Şehir Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı.

Dilekçi, kazanın yoğun yağış nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Milletvekilimiz Ankara’dan Vanspor-Batman Petrolspor maçını izlemek için yola çıkmıştı. Kayseri’ye yaklaşık 70 kilometre kala aracın kayması sonucu refüje çarptı. Şu anda hayati tehlike yok, bilinci açık. Belinde bir incinme var, durumu iyi. İnşallah en kısa sürede taburcu olacak” dedi.

DEM Parti yetkilileri, milletvekilinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini bildirirken, Dindar’ın Kayseri’de oynanan TFF 2. Lig play-off mücadelesi için yola çıktığı öğrenildi. Kazanın, yağış ve yol koşullarının zorluğundan kaynaklandığı aktarıldı.

Yetkililer ayrıca, trafik güvenliği ve hava koşullarına karşı sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA