Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, çocuklara yönelik cinsel istismar, tecavüz ve terör suçları için idam cezasının yeniden getirilmesi gerektiğini söyledi.

Çilekeş'in bilet fiyatlarına hayranlarından büyük tepki!
Çilekeş'in bilet fiyatlarına hayranlarından büyük tepki!
İçeriği Görüntüle

Destici, yaptığı açıklamada kamuoyunda infial yaratan ağır suçlara karşı caydırıcı cezaların uygulanması gerektiğini savunarak özellikle çocuklara yönelik işlenen suçların affedilemez olduğunu ifade etti. İdam cezasının üç suç başlığı altında yeniden gündeme alınmasını isteyen Destici, “Çocuk katilleri, tecavüzcüler ve terör suçları için idam cezası geri getirilmelidir” dedi.

BBP liderinin açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken idam cezasının yeniden tartışmaya açılması kamuoyunda farklı görüşleri de beraberinde getirdi.

Muhabir: Haber Merkezi