Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Eyüpspor’u konuk etti. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar, Rafa Silva’nın 90+6’da attığı golle 2-1 kazanarak taraftarına büyük bir sevinç yaşattı.

Abraham Penaltıdan Açılışı Yaptı

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 17. dakikada penaltı kazandı. 19. dakikada Tammy Abraham topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Thiam Eyüpspor’a Umut Verdi

Konuk ekip Eyüpspor ise 29. dakikada beraberlik golünü buldu. Mame Thiam’ın kafa golüyle skor 1-1 oldu. İlk yarının son dakikalarında Thiam bir kez daha gole çok yaklaştı ancak top direkten dışarı çıktı.

Sakaryaspor, Gol Düellosunda Iğdır FK’yi Mağlup Etti
Sakaryaspor, Gol Düellosunda Iğdır FK’yi Mağlup Etti
İçeriği Görüntüle

Rafa Silva Uzatmalarda Sahneye Çıktı

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş, aradığı golü uzatma dakikalarında buldu. 90+6’da sahneye çıkan Rafa Silva, harika bir vuruşla fileleri havalandırarak maçın skorunu belirledi: 2-1.

Beşiktaş İlk 3 Puanını Aldı

Bu sonuçla Beşiktaş ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrıldı. Süper Lig’in yeni ekibi Eyüpspor ise ikinci maçında da puanla tanışamadı.

Muhabir: Yetkiner Mayda