Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) tarafından 7 Ekim saat 19.00’da gerçekleştirilecek yürüyüş nedeniyle kentte bazı güzergahlarda trafik düzenlemesine gidilecek.
Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç olması halinde etkinlik süresince bazı yollar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Bu kapsamda Dr. Mediha Eldem Sokağı’nın Olgunlar Caddesi ile Meşrutiyet Caddesi arasındaki bölümü, Kızılırmak Caddesi’nin Olgunlar Caddesi ile Dr. Mediha Eldem Sokak arasında kalan kısmı ve Mithatpaşa Caddesi’nin Olgunlar Caddesi ile Sıhhiye Kavşağı arasındaki bölümü araç geçişine kapatılacak. Bu güzergahlara açılan cadde ve sokaklarda da trafik akışı sağlanmayacak.
Ayrıca Bankacı Sokağı’nın tamamı ve buraya bağlanan cadde ve sokaklar ile Atatürk Bulvarı’nın Kızılay Kavşağı ile A. Adnan Saygun Caddesi arasındaki bölümü ihtiyaç halinde çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. A. Adnan Saygun Caddesi’nin Atatürk Bulvarı ile Sanayi Caddesi arasındaki bölümünde de aynı uygulama yapılacak.




