İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dört gün önce halka çağrı yapmış ve Türk Bayrağı'nın 23 Nisan'dan 19 Mayıs'a kadar her yerde paylaşılması asılması çağrısında bulunmuştu. Bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla kendi hücresinin resmini paylaştı, bu çağrısını yineledi.
"Milli egemenliğimizin sembolü her yerde olsun"
Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda, "Ben odamı çizdim, arkadaşlarım da resmettiler. Hücremin duvarına şanlı bayrağımız asılı. Tüm Türkiye'ye çağrımı yineliyorum. 19 Mayıs'a kadar evlerde, iş yerlerinde, köylerde, şehirlerde, arabalarda, telefonlarda Türk Bayrağımız olsun. Milli egemenliğimizin sembolü her yerde olsun." ifadelerine yer verdi.
Ben odamı çizdim, arkadaşlarım da resmettiler.
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) April 25, 2025
Hücremin duvarına şanlı bayrağımız asılı.🇹🇷
Tüm Türkiye'ye çağrımı yineliyorum. 19 Mayıs'a kadar evlerde, iş yerlerinde, köylerde, şehirlerde, arabalarda, telefonlarda Türk Bayrağımız olsun. Milli egemenliğimizin sembolü her yerde… pic.twitter.com/bTXQZG591a