Deepfake içeriklerin paylaşılması federal suç sayılacak
Deepfake içeriklerin paylaşılması federal suç sayılacak
İçeriği Görüntüle

Vali Çelik, Türkiye'nin 2023 vizyonu ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda en büyük gücün, üretimin, gelişmenin ve dayanışmanın mimarları olan emekçi kardeşlerin özverili çalışmalarından doğduğunu belirtti. Çelik, "Ülkemizin dört bir yanında azim ve kararlılıkla çalışan emekçilerimiz, sosyal ve ekonomik hayatımızın taşıyıcı unsurlarıdır. Üretimin her aşamasında emeğiyle var olan işçi kardeşlerimiz, toplumun ortak geleceğine büyük katkılar sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.

"Emeğiyle Ülkemize Değer Katan Herkese Teşekkür Ediyorum"
Vali Çelik, işçi ve emekçilere hitaben, "Emeğiyle ülkemize değer katan, alın teriyle hayatımıza değer kazandıran tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diyerek, 1 Mayıs'ın, emek mücadelesinin ve dayanışmanın simgesi olduğunu belirtti.

Çelik, Türkiye’nin kalkınma yolunda ilerlerken, işçi sınıfının katkılarının büyüklüğünü bir kez daha hatırlatarak, tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Kaynak: AA