2025 Dünya Kupası'na şaşırtıcı bir şekilde Avusturalya karşısında yenilgi ile başlayan millilerde önemli gelişmeler yaşanıyor.
HAKAN ÇALHANOĞLU SOYUNMA ODASINDA KONUŞTU
A Milli Takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maç sonunda soyunma odasında bayrağı eline alarak bir konuşma gerçekleştirdi. Çalhanoğlu, milli maç için sabahın erken saatlerinde meydanlarda toplanan insanların fotoğraflarını takım arkadaşlarına göstererek, ''Sahadaki takım, bizim takım değildi. En başta bu insanları hayal kırıklığına uğrattık. Paraguay'ı yenip onlara borcumuzu ödeyeceğiz'' diyerek motivasyon konuşması gerçekleştirdi.
Teknik direktör Montella ise maç sonunda takımla birlikte maçın tekrarını izleyerek yapılan hataları tek tek açıkladığı öne sürüldü.
DEĞİŞİKLİK KAPIDA
Vincenzo Montella, takımın enerjisinden ve hücum organizasyonlarında yaşanan karmaşadan dolayı yanlış bir ilk 11 tercih ettiğini düşündü. Montella ayrıca bazı isimleri 11 oynattığı için pişmanlık yaşadı.
Montella'nın Paraguay maçı ile birlikte hem daha farklı bir ilk 11'e yönelerek hem de oyun planında değişikliğe giderek son iki maçı kazanmayı planladığı iddia edildi.




