CHP Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiftçi, etkinliğin seçim güvenliği ve demokrasi konularına dikkat çekmeyi amaçladığını ifade etti.

Çiftçi, “Milletin sesi Başakşehir’den yükseliyor. Yarıştan kaçanlara, dikta olmaya çalışanlara, sandığı manipüle etmeye çalışanlara karşı biriz, beraberiz!” diyerek, seçim sürecinde karşılaştıkları zorluklara karşı bir arada mücadele edeceklerini belirtti.

CHP, Başakşehir’de miting düzenleyecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 30 Nisan Çarşamba günü Başakşehir'de bir miting düzenleyecek. CHP'nin Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Avukat Gül Çiftçi, mitingde seçim güvenliği ve demokrasi konularına dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Çiftçi, "Milletin sesi Başakşehir’den yükseliyor! Yarıştan kaçanlara, dikta olmaya çalışanlara, sandığı manipüle etmeye çalışanlara karşı biriz, beraberiz!" dedi.

Şahin: Medya, kültürel kodları şekillendiren güçlü bir mekanizmadır
Şahin: Medya, kültürel kodları şekillendiren güçlü bir mekanizmadır
İçeriği Görüntüle

Başakşehir İkinci Kısım Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı'ndaki İETT İşletmeleri Müdürlüğü Boğazköy Peron Amirliği yakınlarında saat 20.30’da başlayacak mitingde, seçim güvenliği ve demokratik değerler gibi önemli konular ele alınacak. Etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ