Transfer engelinin sona ermesiyle birlikte Gençlerbirliği’nde beklenen lisans işlemleri de tamamlandı. Takımla bir süredir antrenmanlara çıkan Kevin Rodrigues, İrfan Can Eğribayat ve Salih Uçan’ın lisansları çıkarıldı.
Bu gelişmeyle birlikte üç futbolcu, teknik direktör Metin Diyadin’in görev vermesi halinde yeni takımlarıyla ilk resmi maçlarına çıkabilecek.
İlk sınav Fenerbahçe karşısında
Gençlerbirliği, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ankara’da oynanacak mücadele 15 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30’da başlayacak.
Transfer yasağının kalkmasının ardından lisansları çıkarılan Rodrigues, Eğribayat ve Uçan’ın, teknik heyetin tercih etmesi durumunda sezonun ilk maçında Fenerbahçe karşısında sahaya çıkması bekleniyor.




