Geçtiğimiz sezon son haftalarda topladığı puanlarla Süper Lig’de kalma başarısı gösteren Gençlerbirliği, bu sezon daha iddialı bir takım kurmak için çalışmalara başladı.
Zafer Göktuğ Erdem ve Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile kadrosunu güçlendiren Başkent ekibi savunma hattını güçlendirmek için önemli bir hamle yapma hazırlığında.
METAHAN BALTACI HEDEFTE
İddialara göre Gençlerbirliği, Galatasaray forması giyen 23 yaşındaki stoper Metehan Baltacı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.
Başkent ekibi futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Galatasaray’a teklif yapma hazırlığında.
RAKİPLER CİDDİ
Metehan Baltacı’yı Gençlerbirliği’nin yanı sıra Belçika ekibi Westerlo ve ismi açıklanmayan bir başka Süper Lig ekibi de kiralık olarak kadrosuna katmak için hamle yapmaya hazırlanıyor.
NE YAPTI?
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Metehan Baltacı daha önce İskenderunspor, Manisa FK ve Eyüpspor’da kiralık olarak forma giydi.
Kariyerinde 134 maça çıkan savunmacı 11 gol ve 3 asistlik katkısı ile hücumda da varlığını gösterdi.





