Galatasaray'da milli ara değişikliklere sahne olacak.
EZBER KADRO İSTENİLENİ VEREMEDİ
Galatasaray'da Okan Buruk ligin başında geçtiğimiz sezonlardaki gözde oyuncularını oynatmaya devam etti. Fakat gözde oyuncuların beklenen performansı gösterememesi ve Trabzonspor karşısında alınan sarsıcı yenilginin ardından Okan Buruk'tan yeni bir hamle bekleniyor.
HERKES FORMA KAYBEDEBİLİR
Galatasaray'da geçtiğimiz sezonlarda büyük katkı veren Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakçı gibi isimlerin sezona formsuz başlaması ve toparlanamaması teknik heyette değişiklik sinyallerine neden oldu.
Okan Buruk, büyük meblağlar ile transfer edilen Batrakov ve Leao'ya formayı emanet etmeye hazırlanıyor. Öte yandan bu sezon ilk 11'e giremeyen İlkay Gündoğan'ın futbol aklından faydalanmak isteyen teknik ekip onu da ana kadroda değerlendirecek.
Orta sahada Lucas Torreira'nın partnerinin kim olacağı forma rekabeti ile netlik kazanacak.





