Beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde kadro değişikliği yaşanıyor. Gold Film imzalı yapımın ilk bölümünden itibaren Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosunda yer almayacak.
Dizide yaşanacak sürpriz gelişmelerle birlikte hikâyenin yeni bir yöne evrilmesi beklenirken, Civelek’in vedası da yeni sezonun en çok konuşulacak gelişmeleri arasında yerini aldı.
“Hedefim farklı ve ilginç karakterleri oynamak”
Öte yandan Feyza Civelek, yayın direktörlüğünü Gülay Özdemir’in yaptığı Gardırop Magazin dergisinin kapak yıldızı oldu. Oyuncu, dergiye verdiği röportajda kariyeri ve gelecek hedefleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Civelek, daha önce Kızılcık Şerbeti, Adını Feriha Koydum, Sol Yanım ve Güllerin Savaşı gibi önemli projelerde rol aldığını hatırlatarak, bu yapımlar arasında kendisini en çok heyecanlandıran projenin hangisi olduğu sorusuna şu yanıtı verdi:
“Canlandırdığım her karakteri severek oynadım, hepsi benim için çok değerli. Belki de en son hayatımda olduğundan Nilay bir tık öne çıkabilir.”
Oyuncu, hayalini kurduğu ve yer almak istediği projeye ilişkin ise hedefini şu sözlerle dile getirdi:
“Farklı, ilginç karakterleri canlandırmak; bunu yaparken de kaliteli yapımlarda yer almak her zaman tercihim olacaktır.”




