Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç öncesi son çalışmasını Antalya’da yaptı.
Kritik Deplasman Öncesi Son Prova
Sarı-lacivertliler, konakladıkları otelde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde antrenman gerçekleştirdi.
Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, pas organizasyonlarıyla sürdü. Çalışmanın son bölümünde ise taktik plan üzerinde duruldu ve bireysel uygulamalar yapıldı.
Ederson ve Oosterwolde Takımla
UEFA Avrupa Ligi’nde Nottingham Forest karşısında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Ederson ile Jayden Oosterwolde, takımla birlikte çalışmalara katıldı.
İki oyuncunun dönüşü, teknik heyete kadro planlamasında önemli bir alternatif sundu.
Yönetim Takipte
Antrenmanı kulüp başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri de yerinde izledi.

Maç Saat 20.00’de
Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma, 29 Şubat Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak.





