eni sezon öncesi çalışmalarına Avusturya’da devam eden Trabzonspor, hazırlık karşılaşmasında Al Sadd ile karşı karşıya geldi. Salzburg kentindeki Sportzentrum Anif Stadı’nda oynanan mücadelede bordo-mavililer, rakibine 1-0 mağlup oldu.

İrfan Can Eğribayat transferinde sona doğru! Gençlerbirliği'nde son pürüzler gideriliyor
İrfan Can Eğribayat transferinde sona doğru! Gençlerbirliği'nde son pürüzler gideriliyor
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmada ilk gol Al Sadd’dan geldi. Katar ekibi, 35. dakikada Roberto Firmino’nun penaltı vuruşundan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıda Trabzonspor beraberlik için fırsatlar arasa da skor değişmedi. Al Sadd, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken bordo-mavililer Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını da mağlubiyetle tamamladı.

Trabzonspor, kamp kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında da Eintracht Frankfurt’a 3-0 yenilmişti. Karadeniz ekibi, bir sonraki hazırlık sınavında 2 Ağustos’ta İtalya temsilcisi Udinese ile karşılaşacak.

Muhabir: Haber Merkezi