Ankara'da akşam saatlerinde bir apartman dairesinden yükselen kavga ve silah sesleri kanlı bitti. Yenimahalle'de ihbar üzerine adrese giden polis ve sağlık ekipleri, daire içerisinde Mehmet B. ile Mehmet Emre Ç. ve kardeşi Enes Ç.'nin tabanca ve bıçakla öldürüldüğünü belirledi.
Silah Ve Kavga Sesleri Mahalleliyi Sokağa Döktü
Olay, akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi 500'üncü Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Daireden yükselen tartışma ve ardından gelen silah seslerini duyan bina sakinleri durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
3 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Adrese ulaşan ekiplerin daireye girmesiyle korkunç tablo ortaya çıktı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, dairede bulunan Mehmet B., Mehmet Emre Ç. ve kardeşi Enes Ç.'nin tabanca ve bıçakla yapılan saldırı sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının detaylı çalışmasının ardından 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis Katil Ya Da Katillerin Peşinde
Çok yönlü soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon sürdürülüyor.





