Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'ta A Milli Futbol Takımı ve İtalya karşı karşıya geldi. Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma İtalya'nın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
İtalya'ya galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Bastoni, 22. dakikada Frattesi ve 27. dakikada Kayode ve 50. dakikada F. Esposito kaydetti.
Milli Takımımızın tek golünü ise 47. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.
İSTİFA PROTESTOSU
22. dakikada Frattesi'nin golünün ardından tribünler önce teknik direktör Vincenzo Montella'yı ardından TFF'yi istifaya davet etti.

A Milli Futbol Takımı maçın genelinde oyuna ortak olamadı ve rakibine yönelik tehlikeli ataklar gerçekleştiremedi.
RAKİP BELÇİKA
Türkiye bu sonuçla birlikte 2'de 0 çekerek grubun son sırasına geriledi. İtalya ise ilk galibiyetini elde ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Milliler bir sonraki hafta 2 Ekim'de Belçika deplasmanına çıkacak. İtalya ise aynı tarihte Fransa ile deplasmanda karşılaşacak.




