Hentbol Kadınlar Ligi temsilcileri Avrupa kupalarında sahne alıyor. Üsküdar Belediyespor ve Ortahisar Belediyespor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2. Turu’nda mücadele ederken, Armada Praxis Yalıkavak ise EHF Kadınlar Avrupa Ligi’nde sahaya çıkacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, Üsküdar Belediyespor Polonya ekibi KPR Gminy Kobierzyce ile eşleşti. İlk karşılaşma Polonya’da oynanacak, rövanş ise İstanbul’da gerçekleşecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kuraları Çekildi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kuraları Çekildi
İçeriği Görüntüle

Trabzon ekibi Ortahisar Belediyespor’un rakibi ise yine Polonya’dan Energa Start Elblag. İki karşılaşma da Trabzon’daki Beşirli Spor Salonu’nda oynanacak.

Kadınlar Süper Ligi şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Danimarka temsilcisi HH Elite ile karşılaşacak. İlk maç Bodrum’da, rövanş ise Danimarka’da yapılacak.

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyespor EHF Kadınlar Avrupa Kupası’na 3. turdan katılacak ve rakibi kura çekimiyle belirlenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ