İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı vererek, "Karar ne olursa olsun, özgürlükler ve adalet için mücadeleye devam edeceğiz" dedi

İmamoğlu'na destek mesajı

Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak partilerinin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için İstanbul Saraçhane'de kurulan sandıkta oy kullandıklarını belirtti. İmamoğlu ile ilgili mahkeme kararını beklediklerini ifade eden Tugay, "Karar her ne olursa olsun, ülkemiz ve insanlarımız için, özgürlükler için, adalet için, halkın iradesinin hakim olması için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul'daki Depremin Ardından Naci Görür'den açıklama
İstanbul'daki Depremin Ardından Naci Görür'den açıklama
İçeriği Görüntüle

"Mücadeleye Katılmaya Davet Ediyorum"

Tugay, tüm partilileri ve yurttaşları kullanacakları oylarla bu mücadeleye katılmaya davet etti. Tugay'ın bu paylaşımı, İmamoğlu'na verilen desteğin bir göstergesi olarak yorumlandı.

Muhabir: Haber Merkezi