Trendyol Süper Lig'de 3. hafta maçları bugün oynanacak tek maç ile başlayacak.
GÖZTEPE, İSTANBUL'DA GALİBİYET İSTİYOR
Geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden Göztepe bugün Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Mücadele saat 21.30'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Batuhan Kolak yönetirken Murat Temel ve Suat Güz yardımcılıkları üstlenecek.
Ev sahibi Fatih Karagümrük ertelenen Başakşehir maçından sonra ilk maçını Galatasaray ile oynadı ve deplasmandaki mücadeleyi 3-0 kaybetti.
Konuk ekip Göztepe ise ilk maçında Çaykur Rizespor engelini 3 golle aştı. Sonraki hafta Fenerbahçe ile oynayan İzmir ekibi kendi evinde 0-0 berabere kaldı.
Fatih Karagümrük'te cezalı olan Marius Doh dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Konuk ekipte ise Juan ve İsmail Köybaşı cezalıyken Ogün Bayrak sakatlıktan ötürü forma giyemeyecek.