Mamak Belediyesi, bugün Ankara genelinde öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlar karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji'den alınan son verilere göre Ankara genelinde 14.30 ile gece 00.00 saatleri arasında aralıklı olarak ve 18.00 ile 21.00 saatleri araasında ise kent merkezinde orta kuvvetli yağışların beklendiği aktarıldı.

Mamak Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden henüz uyarı gelmediğini bildirirken yeni güncellemeleri bildireceklerini paylaştı.

Endonezya'da deprem!
Endonezya'da deprem!
İçeriği Görüntüle

Belediyeni sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yapılan Son meteorolojik değerlendirmelere göre; Bugün beklenen yağışların kent geneli 14.30 - 00.00 arası aralıklar ile gerçekleşmesi. 18.00-21.00 saatleri arası kent merkezi yerel olarak orta kuvvet ve yer yer kuvvetli olması, Dış ilçelerde Haymana bölgesi ve çevresi 15.00-22.00 saatleri arası yerel kuvvetli geçişler şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor. Meteoroloji genel müdürlüğü henüz uyarı vermemiş olup güncelleme durumunda bilgilendirme yapılacaktır." ifadeleri yer aldı.

Muhabir: Ceren Dilan Koluaçık