Bahçelievler'de 4 katlı iş merkezinin çatısında çıkan yangın, kısa sürede içerisinde söndürüldü. Yangından ölen ya da yaralanan olmazken iş merkezinin çatısında ise hasar oluştu.

Araç Bariyere Çarptı; 3 Yaralı
Araç Bariyere Çarptı; 3 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Yangın, saat 08.00 sıralarında Çobançeşme Mahallesi Kalender Sokak'taki 4 katlı iş merkezinin çatısında başladı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında yoğun dumanı görenler ise polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken iş merkezinin çatısında ise hasar oluştu.

Celal Rişvan, "Ben burada esnafım. Yoğun dumanları gördük. İtfaiyeye haber verdik. Burası kurumsal bir şirket. Personelde yeni geliyordu. 10 dakika sonra itfaiye geldi. Şuan yangına müdahale ediliyor. Herhangi bir ölü ya da yaralı yok" dedi.

Kaynak: DHA