İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni sezon öncesi kamp için Milano’ya döndü. İstanbul’dan ayrılarak takıma katılan Çalhanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda hem transfer söylentilerine hem de takım içi ilişkilerine dair net mesajlar verdi.

🗣️ “Inter’i Özledim, Mutluyum”

Fenerbahçe'nin Feyenoord Maçı UEFA Kadrosu Açıklandı
Fenerbahçe'nin Feyenoord Maçı UEFA Kadrosu Açıklandı
İçeriği Görüntüle

Çalhanoğlu, “Geri dönmekten mutluyum, Inter’i çok özlemiştim. Artık hazırım. Transfer söylentileri her yaz olur, bu yıl biraz daha fazlaydı. Ben hiçbir şey söylemedim, burada konuşmak için dönmeyi bekledim. Mutluyum, Inter’in oyuncusuyum ve hep burada devam etmek istediğimi söyledim. Hedefim burada kupalar kazanmak” ifadelerini kullandı.

🤝 Lautaro Martinez Açıklaması

Geçtiğimiz sezonun sonunda takım kaptanı Lautaro Martinez ile yaşanan gerilime de değinen Çalhanoğlu, “Lautaro ile konuştum, profesyoneliz, her şey çözüldü. Hiçbir sorun yok. Kaptan döndüğünde ona sarılırız ve biter. Şu an tatilde, bu da çok normal. Kafamız doluydu, şimdi hepimiz rahatladık” dedi.

📄 Sözleşme Yenileme Sinyali

Yıldız oyuncu, sözleşme durumuyla ilgili olarak da “Sözleşme yenilemesi mi? Umarım öyle olur, göreceğiz. Burada kupalar kazanmaya devam etmek istiyorum” diyerek Inter’de kalma arzusunu yineledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ