Skandal paylaşımın sahibi Tahir Kıran için çağrı

Kadın Futbolcular Derneği, FOMGET futbolcusu Olha Ovdiychuk için skandal paylaşım yapan Baylerbeyi Kadın Futbol Takımı Başkanı Tahir Kıran için spor camiasını göreve davet etti.

Kadın Futbolcular Derneği, FOMGET futbolcusu Olha Ovdiychuk için skandal paylaşım yapan Baylerbeyi Kadın Futbol Takımı Başkanı Tahir Kıran için spor camiasını göreve davet etti.

Derneğin 'Kadına yönelik her türlü şiddete karşıyız' balıklı açıklama şöyle:

Kadına Yönelik Her Türlü Şiddetin Karşısındayız 

Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı Başkanı Tahir Kıran'ın, ABB Fomget Kadın Futbol Takımı oyuncusu Olha Ovdiychuk'a yönelik hakaret içeren sözlerini şiddetle kınıyoruz. Kadın Futbolcular Derneği olarak kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında, kadın sporcularımızın daima yanındayız.

Hem Türk sporunun imajına zarar veren hem de toplumsal değerlerimize aykırı bu tür davranışlar asla kabul edilemez. Başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere tüm spor camiasını göreve davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Kadın Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu 

20 Kas 2023 - 21:27 - Spor

Muhabir  Yetkiner Mayda


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Zafer Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Zafer Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Zafer Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Zafer Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.