Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Erzurumspor FK ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar sahadan 4-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı.

Sezonun ilk haftasında Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Erzurum deplasmanında aldığı 3 puanla bu sezon ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Galatasaray ilk yarıda fişi çekti

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray, 12. dakikada Roland Sallai'nin golüyle öne geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, 20. dakikada Yunus Akgün'ün attığı golle farkı ikiye çıkardı.

İlk yarının son bölümünde sahneye çıkan Victor Osimhen, 45. dakikada fileleri havalandırarak Galatasaray'ı soyunma odasına 3-0 üstün götürdü.

Osimhen'den ikinci gol

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 80. dakikada Victor Osimhen'in bir kez daha gol bulmasıyla skoru 4-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray puanını 4'e yükseltti

Bu sonuçla birlikte Galatasaray ligdeki puanını 4'e yükseltti. Erzurumspor FK ise ilk hafta aldığı mağlubiyetin ardından ikinci haftayı da puansız kapattı.

Sarı-kırmızılı ekip, ligin 3. haftasında Göztepe'yi konuk edecek. Erzurumspor FK ise sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Ugochukwu Süper Lig'de ilk kez sahada

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Lesley Ugochukwu, sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'deki ilk maçına Erzurumspor karşısında çıktı.

  1. dakikada Mario Lemina'nın yerine oyuna dahil olan Ugochukwu, böylece Galatasaray kariyerinde ligdeki ilk dakikalarını yaşadı.

Galatasaray'ın golleri

12' Roland Sallai
20' Yunus Akgün
45' Victor Osimhen
80' Victor Osimhen

Gençlerbirliği, Galatasaraylı Metehan Baltacı'yı Kadrosuna Katıyor
Gençlerbirliği, Galatasaraylı Metehan Baltacı'yı Kadrosuna Katıyor
İçeriği Görüntüle

Galatasaray, Erzurumspor karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle hem sezonun ilk 3 puanını aldı hem de şampiyonluk yarışına güçlü bir mesaj verdi.

Muhabir: Yetkiner Mayda