Süper Lig'de namağlup, Avrupa'da ise tek mağlubiyetle yoluna devam eden Fenerbahçe'de yönetim kış transfer dönemi çalışmalarına başladı.

Futbolda heyecanlı maçlar
Futbolda heyecanlı maçlar
İçeriği Görüntüle

STOPERDE HEDEF DEMİRAL

Fenerbahçe altyapısında yetişen fakat forma şansı bulamadığı için transfer olan Merih Demiral için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti.

Stoper için ilk tercih eski oyuncu Kim-Min Jae olmasına rağmen kulübü Bayern Münih oyuncunun ayrılmasına sıcak bakmadı.

İkinci sırada yer alan milli yıldız Merih Demiral'ın ise sezon sonunda Suudi kulübü Al Ahli ile sözleşmesi bitiyor. Al Ahli, milli yıldızı kadrosunda tutmayı amaçlıyor ve 2028 yılına kadar sürecek ve maaşına ciddi zam yapacağı sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Fenerbahçe ise Merih Demiral'ı kış transfer döneminde bitirmek istiyor. Eğer kulübü ile anlaşılamazsa oyuncuyu sene sonu kadroya katmayı düşünüyor.

Merih Demiral ise her iki kulüpten gelecek tekliflere bakmak istiyor. Oyuncu Al Ahli'de mutlu fakat Türkiye'ye dönmekte kendisi için bir seçenek.

Merih bu sezon takımı ile 11 maça çıktı ve 1 gol attı.

Muhabir: Barış Berkant Oğuz