18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe'de ligde yaşanan kayıplar teknik direktör İsmail Kartal'ın koltuğunu sallamaya başladı.
KRİTİK 3 MAÇ
Fenerbahçe'de milli ara öncesi oynanacak olan Roma, Gaziantep FK ve Eyüpspor ile oynanacak 3 karşılaşmanın İsmail Kartal'ın geleceğini yakından ilgilendirdiği iddia edildi.
Bu 3 karşılaşmanın kazanılması İsmail Kartal'ın koltuğunu sağlamlaştırırken, kaybedilmesi durumunda yerine teknik direktör bakılacağı öne sürüldü.
LİGDE 4 MAÇTA 6 PUAN KAYBI
Fenerbahçe ligin ilk 4 maçında iki mağlubiyet ve 2 galibiyet alarak 6 puan kazanabildi. Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetler ise hem yönetimi hem taraftarı hem de oyuncuları isyan ettirdi.
İsmail Kartal ise Beşiktaş mağlubiyeti sonrası futbolcularına 'Sahada her şeyini veren oyuncular istiyorum' dediği iddia edildi.
ORTA SAHA ÇIKMAZI
İspanyol yıldız Marco Asensio'nun sakatlığı, Talisca ve Fred'in takımdan ayrılması ve Matteo Guendouzi'nin cezalı durumda olması ile birlikte Roma maçında orta sahada alternatif eksikliği bulunan Fenerbahçe'de Mason Greenwood'un 10 numarada ve Bartuğ Elmaz'ın ilk on birde oynaması bekleniyor. Kanatlarda ise Kerem Aktürkoğlu ve Oğuz Aydın'ın görev alması planlanıyor.




