Bir dönem ekranların sevilen yapımlarından Bez Bebek dizisinde rol alan Asena Keskinci, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada birlikte çalıştığı oyuncu Evrim Akın hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Keskinci’nin, Akın’ın kendisine zorbalık ve şiddet uyguladığına ve ayrıca babasıyla ilişki yaşadığına yönelik sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

"Tamamı hayal ürünü"

Yaşanan gelişmelerin ardından Evrim Akın cephesi, gündeme taşınan iddialara dair yazılı bir açıklama yaptı.

Akın’ın avukatı tarafından yapılan açıklamada, 19 Kasım 2025 akşamı Asena Keskinci’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı ifadelerin ardından basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, “Bahsi geçen kişi tarafından dile getirilen olay ve iddiaların tümüyle hayal ürünü ve gerçek dışı olduğu anlaşılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yasal süreç başlatıldı

Açıklamada ayrıca, söz konusu iddiaların müvekkilin özel hayatına yönelik bir saldırı niteliği taşıdığı vurgulanarak “Müvekkilim ile haberlerde adı geçen Güray Keskinci arasında son üç yıldır sevgi ve saygıya dayalı bir birliktelik bulunmaktadır. Bu ilişkinin yıpratılmasına yönelik her türlü haksız girişim karşısında yasal süreç başlatılmıştır ve devam edecektir” denildi.

Burç Yorumları: 20 Kasım Perşembe Burç Yorumları
Burç Yorumları: 20 Kasım Perşembe Burç Yorumları
İçeriği Görüntüle

Reddetti

Evrim Akın’ın çocuklara yönelik projeleriyle tanındığı hatırlatılan açıklamada, bu projelerin sevgi ve memnuniyetle devam ettirildiği belirtildi. Akın'ın avukatı; aksi yöndeki tüm iddia, paylaşım ve içeriklere ilişkin hukuki, cezai ve idari başvuru haklarının saklı tutulduğunu vurgulayarak yapılan her türlü açıklama ve iddiayı kesin bir dille reddettiklerini bildirdi.

Muhabir: Haber Merkezi