Recep-Aysel Bozkurt çiftinin yaşadığı tek katlı müstakil evin çatısında yangın meydana geldi. Henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangında alevler kısa sürede tüm evi sardı. Bozkurt çifti kendilerini dışarıya atarken, ihbarla adrese jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Ekiplerin müdahalesiyle alevler söndürüldü, yanan ev kullanılamaz hale geldi. 15 senedir yaşadıkları ev, tüm eşyaları ile birlikte küle dönen Bozkurt çifti büyük üzüntü yaşadı.

"Eşyalarımızın hepsi küle döndü"

Emekli Recep Bozkurt, yanan evlerini 15 yıl önce yaptıklarını belirtti, 'Yangını fark eder etmez dışarı çıktık. Eşyalarımız, ehliyetlerimiz, banka kartlarımız, elbiselerimiz, eşyalarımızın hepsi küle döndü. Ayakkabı ve montlarımızı bile komşularımız verdi. Sağlık olsun. Çok şükür, bize bir şey olmadı. Kendimizi dışarıya attık. Yapacak bir şey yok' diye konuştu.

"Üstümüzdeki eşyaları bile komşularımız verdi"

Kalp rahatsızlığı bulunduğunu belirten Aysel Bozkurt ise 'Her şeyimiz kül oldu. Kalp hastasıyım. İlaçlarım, eşyalarımız, kimliklerimiz her şeyimiz küle döndü. Kurtarmak için bir şey yapamadık. Üstümüzdeki eşyaları bile komşularımız verdi. Sokakta kaldık. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz' dedi. Diğer yandan evleri küle dönen Bozkurt çiftine komşuları sahip çıkarken çiftin temel ihtiyaçlarını karşılayarak teselli etmeye çalıştı.

Diyarbakır'da kolonlarından ses gelen bina tahliye edildi
Diyarbakır'da kolonlarından ses gelen bina tahliye edildi
İçeriği Görüntüle

Onur KAYA/ÇATALCA(İstanbul), (DHA)-

Kaynak: DHA