Adana’nın Aladağ ilçesinde, domuz avında arkadaşı H.M. (17) tarafından kazara vurulduğu öne sürülen Barış Şahin (17), yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan H.M.’nin sorgusu ise sürüyor.

Oto Tamircide Bulunan Okul Çantasından Uyuşturucu Çıktı
Oto Tamircide Bulunan Okul Çantasından Uyuşturucu Çıktı
İçeriği Görüntüle

Olay, dün gece, Uzunkuyu Mahallesi’nde gerçekleşti. Barış Şahin, arkadaşı H.M. ile domuz avı için ailesinden izin alıp, evden ayrıldıktan sonra ormana gitti.

İddiaya göre; bir çiftlikte çobanlık yaptığı belirtilen H.M., av sırasında kazara arkadaşı Barış Şahin’i vurdu. Durum fark eden H.M., 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermek istedi ancak telefonunun şebekesi çekmedi.

Bunun üzerine yola çıkan H.M., bir otomobil sürücüsünden yardım istedi. Barış Şahin, otomobil ile Aladağ Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan Şahin, doktorların müdahalesi sonucu kurtarılamadı.

H.M. jandarma tarafından gözaltına alınırken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA