Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'nun 1. Ordu Komutanlığında inceleme ve denetimde bulunduğunu duyurdu.
MSB'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;
''Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, 1’inci Ordu Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Denetlemelerin ardından Orgeneral Bayraktaroğlu, Millî Savunma Üniversitesi Harp Enstitülerinde eğitimi devam eden Karargâh Subaylığı ile Komuta ve Kurmay Eğitimi müdavimlerine tecrübelerini aktardı.'' açıklaması yer aldı.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, 1’inci Ordu Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 16, 2025
Denetlemelerin ardından Orgeneral Bayraktaroğlu, Millî Savunma Üniversitesi Harp Enstitülerinde eğitimi devam eden Karargâh Subaylığı ile Komuta ve Kurmay… pic.twitter.com/2aZh2Q0Ovp