Ticaret Bakanlığı, Ticaret Uzmanları Derneği (TİUD) tarafından düzenlenen iftar programına katıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin gidişatı çok iyi Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin gidişatı çok iyi

Bakanlığın açıklamasında;

''2001 yılından bu yana üyeleri arasında dayanışmayı güçlendirmek ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Ticaret Uzmanları Derneği (TİUD) tarafından düzenlenen iftar programına katılan Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan (@mahmutgurcan
) Ticaret uzmanlarımızla bir araya gelmiştir. Ticaret uzmanlarımızın bilgi ve tecrübesi, ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynuyor. Ticaret Bakanlığı olarak, ticaretin geliştirilmesi ve uzman kadrolarımızın mesleki donanımını artırma yönündeki çalışmalara her zaman destek veriyor; Ticaret uzmanlarımız arasındaki dayanışmayı güçlendiren, tecrübe paylaşımına katkı sağlayan her türlü faaliyeti ise son derece kıymetli buluyoruz.'' ifadeleri yer aldı. 

https://x.com/ticaret/status/1905138110620369040

Muhabir: Barış Berkant Oğuz