Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sivas'ın Suşehri ilçesinde tarım işçilerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara taziye mesajı yayımladı.
Yumaklı mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Sivas’ın Suşehri ilçesinde tarım işçilerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza da Rabb’imden acil şifalar niyaz ediyorum."
Ne oldu?
Kaza bugün saat 05.00 sıralarında, Sivas'ın Suşehri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 4’ü ağır, 18 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Suşehri ve Zara devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sivas’ın Suşehri ilçesinde tarım işçilerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
— İbrahim Yumaklı (@ibrahimyumakli) August 5, 2025
Kazada yaralanan vatandaşlarımıza da Rabb’imden acil şifalar niyaz ediyorum.