Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlık çalışanları ile bir araya geldi. Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarıyla Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaştı.
Bakan Tekin, bakanlık olarak çocukları daha rahat bir geleceğe ulaştırmak, ülkeyi her alanda daha ilerilere taşımak için çalışmaların kararlılıkla yürütüldüğünü vurguladı.
Yusuf Tekin açıklamasının devamında, "Bu vesileyle, birlikte yol yürüdüğümüz Bakanlık çalışanlarımızın ve eğitim ailemizin geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; ülkece ve milletçe, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.
Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Bakanlığımızda görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık.
— Yusuf Tekin (@Yusuf__Tekin) June 10, 2025
Maarif ailesi olarak evlatlarımızı daha müreffeh bir geleceğe ulaştırmak, ülkemizi her alanda daha ilerilere taşımak amacıyla aynı hedefe odaklanarak çalışmalarımızı… pic.twitter.com/57H093iDl7