UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu ilk maçında Fenerbahçe İngiliz ekibi Nottingham Forest'ı sahasında ağırladı.

İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yönettiği karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, 21. dakikada Murillo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren İngiliz ekibi, 43. dakikada Igor Jesus’un kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

İkinci devre skoru belirledi

İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü koruyan Nottingham Forest, 50. dakikada Gibbs-White’ın golüyle skoru 3-0’a taşıyarak maçta önemli bir avantaj yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma İngiliz ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Sarı kartlar: Skriniar, Oosterwolde, Çağlar Söyüncü, Fred ve teknik direktör Domenico Tedesco.

Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları: 18 Ocak Çarşamba
Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları: 18 Ocak Çarşamba
İçeriği Görüntüle

Rövanş maçı ne zaman?

Son 16 Play-off tur eşleşmesinde rövanş maçı, 26 Şubat Perşembe günü İngiltere'de The City Ground Stadyumu'nda saat 23.00'de başlayacak. Bu eşleşmenin kazananı son 16 turunda Real Betis veya Midtjylland ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fred ve Oosterwolde rövanş maçında yer almayacak.

Muhabir: Haber Merkezi