'Oyuncular Dinlenecek ve Sonra Fenerbahçe Maçı İçin Çalışacaklar'
'Oyuncular Dinlenecek ve Sonra Fenerbahçe Maçı İçin Çalışacaklar'
İçeriği Görüntüle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray 13 yıl sonra Juventus ile karşılaşacak. RAMS Park'ta saat 20.45'te oynanacak mücadeleyi Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Mücadele TRT 1 ve tabii platformu üzerinden naklen yayınlanacak.

Galatasaray'da tek eksik sarı kart cezalısı Mario Lemina. Alman yıldız Leroy Sane'nin ise sakatlığını atlattığı ve maça yedek kulübesinde başlayacağı aktarıldı.

İtalyan devi Juventus'ta ise sakatlıkları bulunan David, Thuram, Vlahovic, Holm ve Milik maçta forma giyemeyecek.

13 YIL SONRA AYNI YERDE

Galatasaray ve Juventus en son 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi Grup Aşamasında karşılaştı. İtalya'daki mücadele karşılıklı gollerle 2-2 sonuçlandı. O dönemki adıyla Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma olumsuz hava koşulları nedeniyle iki güne yayıldı ve Wesley Sneijder'in 85. dakikada attığı golle Galatasaray mücadeleyi 1-0 kazanarak adını Son 16 turuna yazdırdı.

Galatasaray'da hedef 13 yıl sonra Juventus'u aynı stadyumda devirerek Son 16 turu için avantaj elde etmek.

İTALYANLARA GEÇİT YOK

Galatasaray 1962-1963 yılında o dönemki adıyla Şampiyon Kulüpler Kupası'nda İtalyan devi Milan ile eşleşmiş ve İstanbul'da 3-1 kaybetmişti.

Cim bom o tarihten bu yana hiçbir İtalyan takımına İstanbul'da kaybetmedi. Galatasaray bu seriyi devam ettirerek İtalyanların korkulu rüyası olmaya devam istiyor.

MUHTEMEL 11

Uğurcan

Sallai, Davinson, Abdülkerim, Jakops

Torreira, Sara

Barış Alper, Yunus, Lang

Osimhen

Muhabir: Barış Berkant Oğuz