MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Gazi Ercüment Tekin, eski başkanlardan Metin Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede kulübün mevcut durumu, yeniden yapılanma süreci ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verildi.
Kulüpten Açıklama
Ziyaret sonrası kulüpten yapılan açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübümüz için attığımız adımlar, kat edilen mesafe ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler verildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.
“Ankaragücü’nü Yalnız Bırakmayız”
Başkan Mansur Yavaş, Ankaragücü’nün Ankara için taşıdığı değeri vurgulayarak, “Ankaragücü, başkentimizin marka değerlerinden biridir. Yasal çerçevede kulübe verebileceğimiz tüm desteği sağlayacağız. Bu konuda çalışma başlatacağız. Ankaragücü’nü yalnız bırakmayız” dedi.
Destek Alanları
Ziyarette forma sponsorluğu, amatör branş iş birlikleri, altyapı sahaları, billboard alanları ve loca alımları gibi konularda çözüm odaklı iş birlikleri ele alındı. Kulüp, bu desteklerin kulübün yeniden yapılanma sürecine katkı sağlayacağını belirtti.