Ankaragücü’nün Trendyol 2. Lig’e düşmesinin ardından yabancı oyuncuların geleceği belirsizliğini koruyor.

Takımın en değerli ismi olarak gösterilen Renaldo Cephas, transfer piyasasında hareketlilik yaratmaya başladı. Jamaikalı sol kanat oyuncusuna Trendyol Süper Lig ve 1. Lig kulüplerinden teklifler gelirken, Cephas’ın akıbeti merak konusu oldu.

Başkent'te Hitit Rallisi
Başkent'te Hitit Rallisi
İçeriği Görüntüle

Geçtiğimiz sezon alacakları ödenerek takımda tutulduğu bildirilen Cephas için, Ankaragücü yönetimi gelir elde etme hedefi doğrultusunda kiralama veya satış opsiyonlarını değerlendiriyor.

Transfer söylentilerinde adı geçen kulüplerden biri de Gençlerbirliği oldu. Ancak Gençlerbirliği Sportif Direktörü Ali Ekber Düzgün, iddiaları yalanladı. Düzgün, transfer çalışmalarının genel kuruldan sonra hız kazanacağını belirtirken, Cephas ile ilgilenmediklerini de net şekilde ifade etti.

Ankaragücü’nde Cephas’ın durumu belirsizliğini korurken, kulübün yeni transfer politikası ve olası oyuncu satışları taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Muhabir: Yetkiner Mayda