Ankaragücü'nde 2022-23 sezonunun ilk yarısında forma giyen İspanyol futbolcu küme düşme sendromundan kurtuldu ve şampiyonluk yaşadı.
Son olarak forma giydiği Ankaragücü, Sampdoria ve Coritiba küme düşen Jese Rodriguez Malezya Ligi ekibi Johor ile şampiyonluğa ulaştı.
2022-2023 sezonunun devre arasında Ankaragücü'nden ayrılan Jese Rodrigues Sampdoria ile anlaşmıştı. Sezon sonunda Sampdoria küme düşerken Jese Rodriguez çıktığı 11 maçta bir gol ve bir asist kaydetmişti. Sampdoria'nın küme düşmesinden sonra kulüpsüz kalan İspanyol futbolcu daha Brezilya ekibi Coritiba'ya imza atmıştı. Jese Rodriguez Brezilya ekibinde 6 maçta 90 dakika forma giyebildi ve 1 gol atabildi. Coritiba da sezon sonunda küme düştü.
4. takımda şampiyonluğu yakaladı
Oynadığı son 3 takım küme düşen Jese Rodriguez sonunda mutluluğu Malezya ekibi Johor'da buldu. İspanyol kanat oyuncusu, ligin son maçında Perak karşısında takımının ilk golünü attı.
Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Johor üst üste 11. kez Malezya Ligi şampiyonu oldu.
Jese Rodriguez bu sezon Johor'da 9 maçta forma giydi. Bu maçlarda 4 gol atıp 1 asist yaptı.